ConFusion day 2

Hello little mermaids!
 
Dag två på ConFusion var en riktig heldag! Såg en massa fantastiska cosplays och dessutom hade Martin köpt endagsbiljett utan att jag visste det, så han var också med hihi ♥ Lånade Meltys Sailor Moon merch och lekte att jag var en magical mermaid girl haha! Träffade även Kajsa som jag inte sett på hundra år, det var fint att se henne igen! Blir ju tomt utan sin bestie liksom! Sen fick jag även skriva autograf *blush*, det var spännande! ^^ 

Stjärnhalsbandet, rosetten jag har på kjolen och glitterrosorna som jag har på huvudet är från Anastasias butik - bitter & sweet! Så himla fina grejer! Kommer lite bättre bilder på dem senare!
 
 
 
Jessica

Det var så kul att träffa dig i verkligheten och min kusin blev jätte glad för autografen :) Tog ju en bild på dig som du kan hitta i det här inlägget duvetjessica.blogg.se/2016/may/confusion-goteborg-2016-2.html som du kan få spara om du vill :) Ha det bra!

Svar: Tack detsamma! ^^ Är inte superofta man får chans att skriva autografer ju! Vad fina bilder du tog under konventet! Längtar ju tillbaka när jag ser dem!
Hoshi