Klippte luggen!

Hello hi!

Alltså kan aldrig komma ihåg om jag gillar lugg eller inte, men idag hade jag tråkigt så då klippte jag den i alla fall haha. Tur att den växer ut snabbt ifall jag ändrar mig!

Idag är jag ledig och eftersom det ösregnar så ska jag ha lite hemmamys! Tänkte lägga mig i sängen och äta snacks framför film hela dagen. Bra plan! Imon ska jag på audition på Liseberg efter jobbet, så ska ladda upp lite inför den med. 2 timmar improvisationsteater! Kommer bli så himla kul men samtidigt är jag jättenervös. Berättar allt imon om hur det var!
 
 
 
 

Sailor Scouts

Moshi moshi~

EMP har tydligen fått in Sailor Moon och hennes vänner i Funko Pop!-figurer. Så kände att jag behövde klicka hem dem till mitt rum! Dock är nr 90 superny och finns inte förrän i augusti, så Sailor Moon och Luna får komma efter de andra ^^

Hoppas Funko gör fler Sailor Moon-karaktärer!
 
 
 
 

Ingen sommar utan glass!

Hej mina små hallon!
 
Sist vi var och handlade så bunkrade jag upp med glass i frysen. Mest för att jag har en ny och större frys men också för att man måste ju ha glass hemma när det är sommar! Bland annat köpte jag jättegoda pinnglassar från Tofuline ^^ Jättegod jordgubbsglass med sylt som är doppad i choklad. Sen är de inte gigantiska heller så den blir inte för mäktig. Någon av er som har smakat dessa?

Alltså på tal om glass och frys.. Kommer ni ihåg att min förra frys var så liten så att jag inte kunde köpa glass från glassbilen? Nu jäklar ska jag jaga den där glassbilen och fylla frysen!