Smyckesställ

Hejsan!
 
Förutom sminket som jag köpte iförrgår, så hittade jag även det här roterande smyckesstället! Det var också sådär fint så att jag var tvungen att köpa det. Det ser nästan lite handgjort ut, fast på ett välgjort sätt liksom. Så kan man snurra på det och så finns det olika saker att lägga och hänga upp sina smycken på. Kan visa er sen när jag har fyllt på med lite mer smycken ^^
 
 
 
 
 

Baked Hearts

Hello! ♥
 
Igår var jag och shoppade med mamma och lillasyster. Köpte massa fina saker, bland annat en blusher och en bronzer i form av ett hjärta! Så himla söta så att jag var tvungen att köpa dem! Påminner ju väldigt mycket om Too Faced's perfect flush blush, men dessa kommer jag nog att våga använda (inte som mina andra produkter från Too Faced som är mer som museumföremål typ haha). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kittens!

Har jag berättat att Mirre har fått kattungar?! Eller alltså en av hennes katter har fått kattungar, inte hon haha ^^ Det blev fyra stycken och de är så himla söta! Åkte dit och hälsade på och man blev ju liksom förälskad direkt! Kanske är det så att jag behöver en själv ;)