Cute Stuff!

Moshi moshi~
 
Var på alternativloppisen idag och kollade lite. Det var sjukaste kön in men det var värt det :) Fick en Hello Kittyväska av Carolynn fylld med söta cupcake-läppglans, ögonskugga, ett manikyrset och en handkräm.
 
Fyndade även lite andra söta saker som en Hello Kittypenna formad som en glass, en gigantsk pin från Swimmer, Little Twin Stars godis och en klämma från Sanrio Puroland. Cute stuff make me happy! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Too Faced!

Alltså ni anar inte hur gott min nya ögonskuggspalett från Too Faced luktar! Så fort jag öppnade den så luktade hela rummet choklad! Mmm.. Har inte hunnit testa den är, men kommer nog göra det i helgen :) Förutom att den luktar gott och ser väldigt fin ut på alla sätt så ska den ju vara himla bra med!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finaste kommentaren!

 
Alltså jag kan vara lite dålig på att svara på kommentarer, men jag läser varje kommentar som jag får. Här om dagen fick jag en jättefin kommentar som värme sådär fint i hjärtat, så kände att jag ville dela med mig av den ^^ Det kan verkligen göra min dag när jag läser något positivt!
 
På tal om vegetarisk och vegansk mat, så känns det ju faktiskt bättre på alla sätt att inte äta kött! Varför blev jag inte vegetarian tidigare (eller började äta kött igen.. var ju vegetarian när jag var yngre)? Det är ju himla onödigt att döda djur för mat när det finns så mycket annat gott att äta! :)