Sugary Carnival

Hej!
 
Fick tag på en rosa headbow till min Sugary Carnival lagom till resan! Känns alltid kul att hitta matchande accessoarer till de klänningar som man redan har ^^
 
Har förövrigt jätteont i magen.. Vet inte om det är stress, nervositet eller hunger :o Ska bli så skönt att sätta sig på planet imon och bara pusta ut!
 
 
 
 
 

Nytt från Juicy Couture

God morgon!
 
Ursäkta att jag inte har bloggat så mycket den senaste veckan! Har verkligen haft fullt upp med skolan, flytten och att kolla över allt inför resan. Kan inte fatta att jag ska åka till Japan på måndag! Det är helt galet :o Längtar efter att få visa er allt coolt som man kan hitta på där!
 
På tal om skolan så lämnade jag ju in min första tenta förra veckan och det firade jag med att klicka hem lite saker från Juicy Couture! Den här gången blev det ett berlockarmband i guld och en berlock i form av frozen yoghurt med bär på. Supersöt!
 
Nu måste jag fortsätta packa ihop min lägenhet! Ha en bra lördag! 
 
 
 
 
 

Packar!

Hej hej!
 
Idag har jag hälsat på mitt gamla jobb och sedan har jag spenderat resten av dagen med att packa! Vi har ju planerat styling och fotografering till nästa vecka, så då ska det i princip vara tomt i lägenheten. Så det är lika bra att jag packar till Japanresan samtidigt så att jag inte packar undan allt jag ska ha med mig ^^
 
Snart ska jag ta en paus med middag och bio! Martin har bokat biljetter till nya Deadpoolfilmen! Ska bli himla spännande att se den. Alla jag känner som har sett den har sagt att den var jättebra :)