Julklappar

God morgon!

Här är alla julklappar jag fick i år :) Fick även pengar men orkade inte ta med dem på bild. Yen-sedlarna fick vara med för att det är yen haha. ^^ Älskar mina produkter från Too Faced och ponnykarusellen! Är faktiskt jättenöjd med allt jag fick. Dock tycker jag fortfarande bäst om att ge julklappar än att få. Ni skulle sett Martins min när han fick sina Star Wars-prylar!
 
Vad är eran bästa julklapp i år? :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samsung Galaxy S6

Hello!
 
Älskar min nya mobil! Det är ju såklart lite skillnad på iphone och samsung, men det är sånt man får lära sig ^^ Annars är jag mycket nöjd med mitt byte. Stor skärm, tar fina bilder, många spännande appar osv.
 
Skulle ni kunna byta från iphone till samsung eller tvärtom? :)
 
 
 
 

Update!

Hej på er finisar! 

Ursäkta min fruktansvärda frånvaro! Har verkligen glömt bort bloggen under ledigheten :( Tog det så lungt och blev bortskämd hos Martins föräldrar och sen kom jag hem till verkligheten igen. Men kan fylla i vad som har hänt:
 
- Jag har blivit bostadsrättsägare! Yes, jag har köpt min lägenhet som jag bor i. Så numera äger jag en lägenhet :D Känns himla vuxet haha! Kommer dock sälja den och flytta till något större tillsammans med Martin..
 
- Jag har blivit vegetarian på riktigt! Har aldrig varit den som ätit jättemycket kött osv, så nu tyckte jag att det var lika bra att bli vegetarian på heltid ^^ Tänkte ha det som nyårslöfte, men började redan förra veckan.
 
- Jag kom in på förskollärarprogrammet! Kom äntligen in på det programmet som jag längtat efter! Äntligen är jag påväg att bli förskollärare! 18/1 kör det igång :D
 
- Har bytt från iPhone till Samsung! Fast det tror jag att jag har sagt.. Har fått min Samsung Galaxy S6 och jag är frälst! Haha den är verkligen jättebra! Ska bara hitta lite fina skal så är allt toppitopp sen!
 
Har verkligen saknat bloggen.. och er såklart! Vad har ni gjort för skoj i jul? :)