Kittens and ice cream

Hej!
 
Såå.. Kawaii.se har fått in världens finaste klänning och leggings. Tror jag ska ta en tur dit efter jobbet imon! Behöver både klänningen och leggingsen eheheh. Finns det något bättre än kattungar och glass? Nej precis. ^^
 
 
 

Halloweenrea på Glossybox!

Moshi moshi!
 
Delar med mig utav ännu ett tips som hamnar i kategorin "Hoshi tipsar" Den här gången tipsar jag om Glossybox.se som erbjuder en liten halloweenrea.
 
Den 31 oktober till den 1 november (idag och imon) bjuder Glossybox på Halloween REA med hela 20% rabatt på en Glossybox!
 
Vad är en Glossybox? Glossybox är en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter som kostar 139 kr per månad innehållande fem personligt utvalda fullstorleks- och/eller resestorleksprodukter inom segmentet skönhet och livsstil. Boxen anpassas efter varje kunds egen skönhetsprofil för att sedan skickas hem till prenumeranten varje månad. Med andra ord en liten överraskande present som man får hem en gång i månaden! ^^
 
Rabattkod: AFFHAL31 (gäller endast 31/10-1/11)
 
 
 
 

Ett projekt klart

Hejsan!
 
Jag lyckades skruva ihop hyllan utan några problem och det blev riktigt fint när jag ställde iordning allt! Dock tror jag att jag överlåter lampan till Martin.. Blev lite osäker när jag såg alla sladdar och med min otur när det gäller elektriska prylar så känns det nog bättre om min älskling tar hand om det. Han är ju trots allt elektiker och vet vad han gör :)
 
Så nu ska jag äta resten av mitt Ikeagodis och titta på The walking dead.
 
Nya favorithörnan av rummet!