Min påskafton

God morgon!
 
Har haft en väldigt fin påsk här hos Martins föräldrar! Hans papi visade sig inte vara så farlig heller och efter vi varit där och hälsat på, köpte vi hem lite kvällsmys och avslutade våran påskafton framför tvn.
 
Idag har jag lovat Martin att vi ska kolla på fotboll, så runt 14 ska i bege oss mot hans papi igen för att titta på matchen. Vi ska även köpa med oss lite mat på vägen. :) Ikväll blir det nog till att börja packa ihop våra saker.. Vi åker ju hem imon förmiddag!
 
Hade min nya klänning på mig.
 
 

Sponsrat inlägg - Parelle

Fick ett litet sponsrat uppdrag som gick ut på att skriva lite kortfattat om vad jag tycker om Parelle.se och om parfym i allmänhet. Jag har inte hört talas om Parelle förut, men efter att ha klickat runt på sidan så tycker jag att den har ett ganska stort utbud av skönhetsprodukter och framförallt parfym för både kvinnor och män.
 
Jag älskar parfym och min favorit just nu är Angel från Victoria's Secret, men älskar även Viva la Juicy från Juicy Couture. Jag är en sådan person som väljer parfym mest utifrån hur flaskan ser ut. Den får liksom gärna vara rosa och söt! Såklart måste den ju lukta gott med ^^
 
Har ni någon favoritparfym? :)
 
 
Alla dessa parfymerna finns på Parelle.se

Glad Påsk!

Hejsan hoppsan!
 
Hoppas att ni har en bra påskafton och äter mycket godis! Jag och Martin bytte påskägg redan imorse, så vi har ätit godis hela dagen hihi ^^ Köpte även med mig ett påskägg till hans mami och hennes man.
 
Förutom godis så har vi även ätit lite påsklunch tillsammans med några andra halvsläktingar till Martin. Det blev en liten påskbuffé med en semla till efterrätt, om nom nom! Var ute på en liten promenad i skogen med hundarna efteråt med. Nu ska vi strax åka och hälsa på hans papi. :)
 
Haha behöver jag ens skriva vilket som är mitt? ;)