Stan med Sara

Hej hej!
 
Har nyss kommit hem från stan med Sara! Vi tog en fika på Espresso House och sedan blev det shopping. Jag kom hem med fyra påsar idag i alla fall! ^^ Åkte från Nordstan till Frölunda Torg för att hämta mina strumpbyxor från Adi och handla på New Yorker. Hittade även en present åt Lillen som fyller år på lördag hihi. Åt sedan tillsammans på Subway innan det var dags att åka hem, nam nam!
 
Chokladfrapino och kanelsnäcka på Espresso House.
 
Tröja från New Yorker, strumpbyxor från Taobao, duschtvål och ögonbrynspenna från Kicks.
 
Hittade världens coolaste halsband på TGR. 20 spänn liksom!!
 
 
 

Mintkatt

Hejsan!
 
Fastnade framför PLL och råkade kolla klart hela första säsongen hehe. Sen började det att blixtra och åska så har gömt mig under täcket ett tag. Hatar åska och det är inte alls kul när jag inte har min Martin som kan hålla om mig! Gillar ni när det åskar?
 
Nej nu ska jag sluta prata om vädret och istället visa mina inköp från igår! Jag hittade verkligen inget intressant i stan under de timmarna vi shoppade, men en kvart innan alla affärer skulle stänga så hittade jag några fina saker på H&M! Ett paket med söta pins samt två mintfärgade klänningar! Ska starta värsta pin-samlingen för pins är bäst!
 
 
 
 

Känn ingen sorg

Hejsan hoppsan!
 
Eftersom att världens bästa Älly ska lämna oss för att åka till Australieni typ ett år, så hade vi en liten mysdag ihop igår! Jag, Sara, Älly och Lillen åt kvällsbuffé på Ching Palace och sedan blev det lite shopping. Kommer visa er sen vad jag köpte ^^
 
Vid 21 kom Mirre och då gick vi på bio! Känn ingen sorg blev det och den var himla fin! Är inget fan av svenska filmer, men även jag blev helt nerkärad i den. Redan fem minuter in i filmen hade jag gåshud typ!
 
Kvällsbuffé på Ching Palace.
 
 
Dagens look! Allt är från nelly.com haha.
 
 
Det är lätt att börja spexa när man har världens bästa vänner!