Happy Kitty

Haha ååh.. Så typiskt mig att skriva ett inlägg men glömma publicera det! Skulle egentligen laddat upp de här outfitbilderna innan jag träffade min basgrupp imorse, men de får bli publicerade nu istället!
 
Nu ska jag fixa ihop en rymdoutfit inför kvällens fest! Kajsa har rymdtema på sitt kalas och jag ska vara en söt alien! ^^
 
Såhär har i alla fall lilla Hoshi sett ut idag:
 
 

Ett rosa tävlingstips!


Och jag har bästa tipset till er som också älskar rosa! Just nu kan man vinna ett rosa lyxpris och bli klädd i Pinkoholic från topp till tå!

Under december månad kommer Pinkoholic ha en adventskalender med lucköppning varje dag på deras Facebooksida. Rosa priser varje dag direkt ur deras shop och man har chansen
att redan nu vinna genom att göra reklam för deras adventskalender!

Dela kalenderbilden (den som ligger längst ned i det här inägget) på Facebook, Instagram, Twitter eller på eran blogg och maila sedan vad ni har gjort och var till info@pinkoholic.se. Märk mailet med ”jultävling” och glöm inte att skriva namn och adress.

En lycklig vinnare får kläder från Pinkoholic: från topp till tå! Priset innehåller: Sportstrumpor, mysbyxa, träningslinne, solglasögon, vintermössa, sportflaska och skopåse.
 
Tävlingen håller på t.o.m 30 november 23:59 så skynda er att tipsa om julkalendern så att ni också har en chans att vinna detta pinktastiska kitet!
 

Paketet var visst inte till mig..

Haha ojski! Hade visst glömt att jag och Kajsa skrev min adress på vår senaste Ali beställning eftersom jag hade köpt mest saker ^^ Så paketet jag hämtade ut idag var till Kajsa och inte mig! Åh jag som hade hoppats att det var mina fina strumpbyxor! ;__; Nu får jag slå in de söta mobilsmyckena fint igen och lämna dem till henne imon när vi gör vårt grupparbete i skolan!
 
Efter paketinslagningen blir det te, nybakad äppelpaj som papi precis gjorde och det senaste avsnittet av The Walking Dead som jag inte hunnit se ännu. :3