Lunch tajmu!

Hej!

Sitter just nu och äter lunch med pw och Kajsa i skolan! Vi håller på att skriva på en uppgift om samtal som snart ska lämnas in.

Köpte en fanta till min sallad som är en helt ny smak - jordgubb/kiwi! Supergod! Smakar sommar ^^

Himmelblå

Moshi moshi!

Nu under finalveckan så ska man göra ett inlägg om en valfri produkt från Ur & Penn. Jag vet inte om man kan vinna den här produkten så som man gjort tidigare, men jag fastnade iaf för deras söta Hello Kitty klockor! Speciellt den här i färgen himmelblå som är så otoligt somrig och härlig i designen!

JAG ÄR MED I FINALVECKAN!!


Hejsan hoppsan alla glada!

Idag är jag superglad! Fick ett mail om att jag har tagit mig till finalen i Ur & Penns bloggtävling! Det innebär att om jag får mest röster den här veckan så blir jag Ur & Penns toppbloggare 2012!! Helt galet va! Tävlingen håller på fram tills den 7e juni och röstningen har startat om från noll så alla som har röstat tidigare kan rösta igen!!

Om jag vinner den här veckan så kommer jag länka alla som röstat på mig, här på bloggen som tack! Så lämna gärna en kommentar i bloggen när ni har röstat! Två grymma läsare som röstade på mig förra veckan och höll tummarna hårt är Joanna och Karro! Tack så hemskt mycket!!

För er som inte röstat förut så gör man såhär: Gå in på https://www.facebook.com/uropenn/app_394076550626908, gilla sidan, gå in på bloggtävling, tryck logga in, följ app, tryck TOPPBLOGGARE, scrolla ner lite så finner du min blogg, tryck RÖSTA PÅ HOSHI HANAKO! ♥