Earth hour

Ni glömmer väl inte att det är Earth hour idag! Om en timma faktiskt! Jag ska ladda upp med tända ljus, spel och godsaker! ^^
Jag idag:

Säljer!

Nu har jag äntligen fotat klart alla kläder! ^^
Så passa på att tömma ut min garderob litegrann genom att fylla på din egen!


Stråhatt från Lindex. Har en nästan identisk hatt, så kände att det var onödigt med två likadana!
50 kr säljer jag den för. Storlek L/58


De söta rosa skorna säljer jag för 100 kr och de svarta för 50 kr. De rosa hade jag på Junkfest en gång och de svarta har jag haft på en halloweenfest! Båda är alltså bara använda en gång. Båda är storlek 38.


Den rosa väskan med guldkedjan är från Talkingclothes och den säljer jag för 200 kr. Den svarta längst till höger säljer jag för 100 kr och resten för 50 kr styck.


Den röda klänningen (storlek small) är aldrig använd och jag säljer den för 50 kr. Den vita (storlek 34/36) har jag använt en gång och den säljer jag för 100 kr. Den vita tröjan (storlek M) med trycket är från Carlings och den säljer jag för 250 kr. Jumpsuiten (storlek M) säljer jag för 50 kr.


Jumpsuiten (onesize) från Talkinglothes säljer jag för 200 kr. Linnet med det rosa hjärtat (storlek M) är från Zara och det säljer jag för 100 kr. Linnet med alla cupcakes(storlek 36) är från Gina Tricot och är från början en t-shirt som jag klippt, 50 kr säljer jag det för. Det färgglada linnet med djungelmotivet (storlek 36) är från H&M och det säljer jag för 70 kr.


T-shirten med milkshakesen på (storlek S) är från Gina Tricot och den säljer jag för 100 kr. Den färgglada klänningen (storlek S) är från BikBok och den säljer jag för 50 kr.


Maila mig om du är intresserad! hoshihanako@hotmail.com

Varit på kalas!

Hej!

Glömde av litegrann att det var 30årskalas idag, så därför är inga kläder uppe än! Så eftersom jag snart ska sova så får det bli imon! ^^Tycker inte om att lockarna försvinner ur håret :c