Ett hjärta från mitt hjärta

Moshi moshi~
 
I torsdags fick jag en liten present av min fina pojke! Han är så söt! ^^ Presenten var en jättefin rosa, hjärtformad drömfångare! Så nu hänger den över min säng och skyddar mig från mardrömmar :3
 
 
 
På tal om presenter så har jag en liten överraskning åt honom idag! Allt han vet är att han ska vara ledig ikväll ^^ Hihi det är så skoj med överraskningar, jag hoppas han blir glad :3
 

Glass i Haga

God morgon solstrålar!
 
Nu när jag är hos min pojke så vill jag ju inte sitta vid datorn hela tiden (blogg.se, snälla fixa så att appen fungerar!! ;_;) så det är därför inläggen kan komma lite senare!
 
Igår var jag med Kajsa i stan och åt glass och shoppade medans hjärtat var på jobbet. Vi var även inne på Kawaii Shop och hälsade på Jenny. Hon hälsade även att hon ville ha med mig på en fotografering som ska vara snart ^^ Kuligt!
 
 

Nyttigt och gott!

 Hallo!
 
Jag och sötnosen kom precis hem från en grillkväll hos mami! På tal om mat så åt jag en väldigt god och nyttig frukost imorse beståendes av knäckebröd med avokado och körsbärstomater och grönt te! ^^ Avokado är typ det bästa som finns!