Matematik
Har precis tagit en dusch med mitt nya shower gel och nu luktar jag godis! Nu är det dags att studera inför onsdagens seminarium och vad passar bäst till studierna om inte en stor kopp varm choklad? Min andra idag faktiskt hihi ^^

Note to self: måste inhandla minimarshmallows och polkagrisstänger till vintern!

Lushious shopping

Hejsan alla glada läsare!

Idag efter föreläsningen på Svenska Mässan så mötte jag upp Lissie som var här i Göteborg några timmar innan hon skulle åka hem till Skellefteå! Vi shoppade, fikade på Espresso House och hade allmänt kul ihop ^^ Ni hittar hennes fina blogg här.

Vi handlade bland annat inne på Lush, som varken jag eller Lissie vart i förut! Trots att det finns minst två Lush-butiker i Göteborg.. Det var iaf en jättemysig affär och de som jobbade där var snälla och roliga och visade oss en massa varor! Till exempel gélétvål, pop rocks lip scrub och hårfärg som såg ut som chokladkakor!

Inne på Lush
Fick med mig en Snow Fairy därifrån! Den luktade godis, bubbelgum och sockervadd!


Den fina guldiga, dubbelringen med glitterstjärnor är från Topshop!


Har även fått hem mina Frank Dandytrosor!

Sailor Bunny

Moshi moshi!

Jag och Sara åkte till Lillen igår och hade filmkväll med god mat och massa snacks! Idag har vi kollat på iCarlymaraton och bakat hallonpaj ^^

Hade på mig min rosa sailoroutfit (det var ju trots allt Halloween!), men hade bråttom iväg så fick inga bra bilder.. Men ska ha den på halloweensittningen nu på lördag, eftersom jag inte använt den "på riktigt" och då lovar jag bättre bilder!

Hihi färgade min lillasysters hår rosa i helgen med! Så himla fint blev det!

Hur var eran Halloween?