Happy new year!
Ny klänning från Kling idag! En söt svart sailorklänning med vita små hjärtan på

Hoppar runt i sängen och är alldeles pirrig i magen inför kvällen!
Önskar mina läsare en fantastik nyårsafton och om vi inte hörs innan tolvslaget så vill jag säga:
GOTT NYTT ÅR!

Sista dagen på året!

Hej!

Håller på att göra mig i ordning för att fira nyår! Ska vara hos Sara kl 16 för att äta middag :)

Nu ska jag välja accessoarer och strumpbyxor och sånt där! Bloggar om en stund igen.Tävla med GlossyBox och BubbleroomGlossyBox lottar tillsammans med Bubbleroom ut parfymer från Marc Jacobs, Prada och Versace.

Oh Lola är livfull, flirtig och lättsam för den charmiga, unga, trendiga kvinnan som har glimten i ögat. Det är en ny variant av Marc Jacobs tidigare doft Lola och har toppnoter av bubblande hallon och friska päron. Hjärtat är fyllt av blomstrande pioner, magnolia och cyklamen och i basen ligger runda, träiga noter av sandelträ och mjuk, förförisk vanilj med tonkabönor.

Njutningen och glädjen i Prada Candy ligger i dess överflöd, Prada Candy är en exceptionell doft med en doftbalans som kombinerar enastående högkvalitativa ingredienser i överflödiga proportioner. Vågad, förförisk, sensuell och vild. Candy är överdriven, en cocktail av mysk, en överdos av bensoen och en explosion av karamell för att ge doften en unik signatur. Bensoen är en kåda från styraxträdet, som växer i Laos.

Versace Yellow Diamond är en ny fräsch doft, sprudlande blommig, ren som soljus. Toppnoterna av citron och fräsch päronsorbé blandas med bergamott och neroli. Hjärtat består av apelsinblomma som lyser igenom strålarna från fresian och den naturliga doften från lotusen. Sensualiteten från ambraträ, den soliga och vibrerande karaktären från det söta och varma palo santo-trädet förfinas av myskens närvaro.