Vegetariska Världsdagen!

Hallo!

Imon är det vegetariska världsdagen! Jag ska självklart delta! Det är, precis som det låter på namnet, en dag man bara äter vegetariskt!

Jag tycker det är en bra dag! Eftersom jag försöker äta mer vegetariskt (ska införa dagar i veckan då jag äter vegetariskt) så är det här en bra start!

Hoppas många är med imon! ^^

Bloggen var nere ett tag!

Hej hej!

Min blogg var nere ett tag inatt/imorse för att jag höll på att fixa om allt! Vi bråkade lite och bloggen ville inte ge med sig, så jag fick skriva om alla koder osv. Det var därför man inte kunde se annat än bakgrunden typ!

Men nu är allt bra igen! Till och med bättre!

Bild från studenten i våras! Jag saknar den dagen jättemycket.

7 sanningar om mig!

Hej!

Det delas ut en del "blog awards" på nätet hela tiden och när man får en sån så ska man bland annat berätta 7 sanningar om sigsjälv! Jag har inte direkt fått ett sånt pris i mitt namn, utan mer kollektivt. Men jag tänkte att jag skulle avslöja lite saker om mig ändå!

1. Jag föredrar vegetariskt framför kött! Jag gillar det inte så jättemycket heller och jag undviker gärna alla typer av korv, köttbullar, bacon etc. Korv är faktiskt något av det äckligaste som finns!2. Jag åker hellre utomlands för att ta del av kulturen och titta på sevärdheter än att festa/bada/sola! Det är ju klart att jag tycker det är kul att bara åka iväg för att komma bort ibland, till exempel att sola på Kanarieöarna! Men jag tar hellre en resa till Tokyo!

3. Jag har aldrig eller kommer aldrig börja röka eller dylikt! Jag tycker det är hemskt att man förstör sig själv och andra i sin omgivning på det sättet! Det är mycket bättre att blåsa bubblor än rök!4. Jag älskar att baka/laga mat åt andra! Jag tycker det är mycket roligare att baka åt gäster som kommer än att göra en kladdkaka och äta upp den själv, haha!

5. Jag tycker det är kul att få folk att skratta!
Jag älskar att få folk att skratta så mycket att de nästan gråter och sedan skratta åt migsjälv!

6. Jag har en svaghet för skor och väskor. Men vem har inte det? :D7. Jag älskar te! Jag kan dricka det morgon, middag och kväll! Mums! Fast jag brukar dricka frukt-te på förmiddagen och vanilj-te på eftermiddagen!